Jääkiekko

Olympiakarsinnat: Etelä-Korea – Norja

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 1,85 Alkaa: 26.8. klo 20:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Kun kesäolympialaiset on vasta saatu pakettiin, häämöttävät Pekingin talviolympialaiset jo hyvinkin läheisessä tulevaisuudessa.

Jääkiekon olympiakarsinnat pyörähtävät käyntiin, ja mukana on vielä tässäkin – karsintojen 4. vaiheessa – tukku hieman erikoisempia joukkueita, mutta suurin osa on sentään jollakin lailla kiekkokaukaloissakin marinoituneita maita.

Näistä yksi on Norja, joka kohtaa tänään Oslossa Etelä-Korean.

Norja ehti pelata kaksi harjoitusottelua, joissa se kohtasi molemmissa Latvian. Ensimmäisestä ottelusta tuli 2-4-tappio, mutta jälkimmäisessä osassa kurssi korjaantui 4-1-voiton myötä.

Etelä-Korea sen sijaan tulee otteluun 2-11-tappio niskassaan. Tuon höykytyksen joukkueelle tarjosi Tanska.

Norjan kertoimet ovat luonnollisestikin hyvin pieniä, ja tasoitusta joutuu lähteä hakemaan jopa neljän maalin erosta saadakseen irti mitään pelattavaa.

Yli 5,5 maalia kuitenkin tarjoaa 1,85:n kertoimen, ja siihen me tartumme kiinni.