Kansojen liiga

Euroopan Konferenssiliiga -karsinnat: Milsami – KuPS

Vihje: KuPS -0,75 maalia Kerroin: 1.98 28.7. klo 19:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Suomalaisittain mielenkiintoa eurokentillä on tänään kahden ottelun verran. Moldovassa KuPS taistelee jatkopaikasta, kun Milsami isännöi sitä toisessa osaottelussa.

Milsami – KuPS

KuPS lähtee Moldovaan toiseen osaan ennakkosuosikkina – aivan ansaitusti. Se näytti kotiottelussa viikko sitten, että se on selkeästi näistä kahdesta joukkueesta laadukkaampi porukka. Tasatulos 2-2 oli kuopiolaisittain iso pettymys ja rinnastettavissa tappioon, niin selkeästi KuPS avausosaa hallitsi.

Toisesta osaottelusa on tulossa todennäköisesti hyvin samanlainen. Milsami tyytyy puolustamaan ja panostaa enemmän vastaiskuihin. Kuopiolaiset tulevat pitämään taas valtaosan peliä palloa itsellään ja luomaan paikkoja. Mikäli KuPS saa napsun tarkkuutta viimeistelyynsä, se tulee tänään hakemaan selkeän vierasvoiton Moldovasta.

KuPS on ajanut sisään uusia hankintojaan ja Jaakko Oksanen käytännössä varma avauksen mies tänään. Filip Valencic debytoi KuPSin paidassa viikko sitten tullen vaihdosta sisään ja mies on nähty Veikkausliigassa jo avauskokoonpanossa. Myös Valencicia voidaan pitää todennäköisenä valintana Simo Valakarin miehistössä. Christian Tue Jensen tuli sisään viikko sitten torstaina pelatussa ottelussa vaihdosta ja oli vakuuttava, tanskalaisen panos KuPSin pallolliseen peliin tulisi tarpeeseen myös tänään.

Lapulle Moldovaan lähdetään lyömään vierasvoittoa pienellä tasoituksella. Tasoituslinjaksi riittää tänään 0,75, jolloin puolet vedon panoksesta menee kohteeseen -0,5 maalia ja toinen puolikas -1,0 maalia. Tämä tarkoittaa sitä, että tasan yhden maalin vierasvoitolla veto osuu puoliksi ja toinen puolikas panoksesta palautuu, yli yhden maalin voitolla veto osuu kokonaan.

Ottelu Milsami – KuPS alkaa kello 19:00.