Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga: HJK – Neftchi

Vihje: HJK Kerroin: 1.81 Alkaa: 12.8. klo 19:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

HJK taistelee jatkopaikasta Eurooppa-liigan karsinnoissa, kun joukkue saa torstai-iltana Helsinkiin vieraaksi Neftchi Bakun.

HJK – Neftchi

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Azerbaidzhanissa päättyi 2-2-tasapeliin. Se oli Klubille mainio tulos, vaikkakin voitto oli täysin otettavissa. Nyt kuitenkin kotikentällä riittää yhdenkin maalin voitto jatkopaikkaan, joka takaisi pääsyn jo vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

HJK saa selvän kotiedun puolelleen, sillä Neftchi joutuu ensinnäkin tulemaan pitkän matkan, minkä lisäksi tekonurmi suosii entisestään isäntiä. Klubin materiaali on monipuolisempi, mutta nukahduksiin ei ole kuitenkaan varaa, sillä vaarallisesti vastaan iskevä Neftchi voi hakea voiton, jos sitä tarjottimella tarjotaan.

Usko HJK:n tekemiseen on kuitenkin kova, joten Coolbetin tarjoama kerroin 1.81 on sellainen, mikä napataan ehdottomasti lapulle.