Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga: HJK – Real Betis

Vihje: Real Betis -1,5 maalia Kerroin: 2.12 8.9. klo 19:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Tänään se alkaa, nimittäin HJK:n taival Eurooppa-liigassa. HJK saa vieraita Espanjasta, kun Real Betis saapuu syksyiseen Helsinkiin.

HJK – Real Betis

Suomalaisseura HJK selvitti tiensä upeasti aina Eurooppa-liigaan asti ja tänään lohkovaihe alkaa Klubin osalta ottelulla Real Betisiä vastaan.

Valitettavasti suurta menestystä ei HJK:lle voi ennustaa – ei tänä iltana eikä koko lohkovaiheessa. Klubin kanssa samassa lohkossa pelaavat tämän illan vastustaja Real Betis sekä AS Roma ja Ludogorets. HJK:n mahdollisuus piilee kotinurmessa, tai pikemminkin kotistadionin tekonurmessa.

Tämän illan ottelua voidaan lähteä lähestymään joukkueiden edellisten otteluiden kautta. HJK nappasi maanantaina Stadin Derbyssä voiton HIFK:sta lukemin 2-1 ja sillä on allaan hyvä kenraali ennen torstain ensimmäistä Eurooppa-liigan ottelua. Real Betisillä sen sijaan on allaan 2-1 -tappio, joka tuli Real Madridia vastaan viikonloppuna.

Vaikka HJK onkin markkinalla arvostettu selkeäksi altavastaajaksi illan otteluun, niin silti kertoimista löytyy ilmaa nimenomaan ennakkosuosikin kautta. Real Betisin ennakkosuosikin linjaksi on muovautunut 1,25 maalia, joka ei ole missään nimessä riittävä. Lapulle päätyykin Real Betis -1,5 maalia reilusti yli kahden kertoimella. Betis on tasoltaan vähintäänkin Plzenin kanssa samaa tasoa, jota vastaan HJK pelasi karsintavaiheessa häviten selvin lukemin.

Ottelu HJK – Real Betis alkaa kello 19:45 ja ottelu on katsottavissa Viaplay -palvelusta.