Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga: Rangers – Slavia Praha

Vihje: Rangers Kerroin: 2.50 Alkaa: 18.3. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Eurooppa-liiga jatkuu torstai-iltana ja tarjolla on jälleen jatkopaikkoja seuraavalle kierrokselle. Meidän pelivalinta tulee Rangers-Slavia Praha -ottelusta.

Jatkuuko Rangersin huima kotiputki?

Rangers on varmistanut jo Skotlannin liigan mestaruuden, joten katse on käännetty Eurooppaan. Menestyminen myös Eurooppa-liigassa on mahdollista, sillä joukkue on mainiossa letkussa. Kotona meno on ollut suorastaan jäätävää, sillä joukkue on voittanut kaikki muut pelit paitsi yhden. Tuo oli kotiottelu Benficaa vastaan, mikä päättyi numeroihin 2-2.

Skotlantilainen Rangers saa hienoisen etulyöntiaseman toiseen osaotteluun, sillä se onnistui hakemaan vieraista 1-1-tasapelin. Slavia Praha on kova jengi, mutta Rangersin kotikentältä hyvän tuloksen hakeminen on haastavaa.

Lapulle laitetaan kotivoitto mainiolla kertoimella 2.50.