Jalkapallo

EFL Cup: Everton – Manchester United

Vihje: Man United Kerroin: 2.25 Alkaa: 23.12. klo 22:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Englannin liigacupissa pelataan keskiviikkona mielenkiintoinen peli, kun Everton ja Manchester United taistelevat välieräpaikasta.

Evertonilla poissaoloja

Kahden todella laadukkaan välisessä yhteenotossa voi oikeastaan käydä miten vain. ManU on ennakkoon hiuksen hieno suosikki, sillä onhan joukkue hyvässä lennossa kritiikistä huolimatta. Myös Evertonilla on alla komea 2-1-voitto Arsenalista, joten itseluottamus on myös isäntien leirissä kunnossa.

Keskiviikon ratkaisuksi voi muodostua isäntien poissaolot. Useampi avainpelaaja on sivussa ja tässä nykyisessä otteluruuhkassa se on iso ongelma. ManU:lla riittää rosteria penkilläkin ja vireystila saattaakin muodostua keskiviikkona ratkaisevaksi osaksi.

Man Unitedin voitosta saa lapulle todella kelvollisia kertoimia, joten lähdetään vierasvoitolla liikenteeseen. Coolbetilla kerroin on taas kerran markkinoiden kärkeä, joten poiminta löytyy sieltä.