Jalkapallo

FA Community Shield: Leicester – Man City

Vihje: Man City Kerroin: 2,02 07.08 klo 19:45
EM-kisat

Perinteikäs Community Shield käynnistää Englannin futiskauden. Ottelussa kohtaavat FA Cupin voittaja sekä Valioliigan mestari.

FA Community Shield

Leicester – Man City

Brendan Rodgersin luotsaama Leicester sijoittui viime kaudella Valioliigan viidennelle sijalle. Paikka neljän parhaan joukossa ei ollut kaukana, sillä piste-eroa Chelseaan kertyi lopulta vain yksi piste.

Leicester lukeutuu tälläkin kaudella Valioliigan kärkipään joukkueisiin, vaikka joukkue kärsiikin jo tässä vaiheessa lukuisista loukkaantumisista. Haasteita on etenkin puolustuspäässä, kun Jonny Evans, Wesley Fofana, James Justin ovat sivussa alkukauden otteluista. Myös Nampalys Mendyn sekä Timothy Castagnen pelikunto on arvoitus.

Man City on jälleen suurin suosikki hallitsemaan Englannin kenttiä. Cityn materiaali on käsittämättömän laaja ja se tarkoittaa sitä, että joukkueen avauskokoonpano tulee olemaan laadukas koko kauden ajan.

Myös Cityllä on tänään poissaoloja kun Kevin De Bruyne sekä Phill Foden ovat ottelusta varmasti sivussa. Kokoonpanossa on myös todella paljon muita kysymysmerkkejä, mutta ainakin tuore hankinta Jack Grealish tullaan näkemään tänään Cityn vaihtopenkillä.

Molempien joukkueiden kokoonpanossa on paljon arvoituksia, mutta kuten ylempänä mainittiin niin Cityn kokoonpanon laajuus ja laatu on niin kovaa luokkaa, että vaaka kääntyy tänään Man Cityn puolelle. Leicesterin puolustuspään poissaolot eivät ainakaan helpota ”Kettujen” urakkaa, joten vetolapuille napataan Cityn voitto 2,02 kertoimella.