NHL

NHL: Florida Panthers – New York Islanders

Vihje: Florida Kerroin: 1,95 Alkaa: 17.11. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Tiistaille poimitaan jälleen NHL-vihjeet. Florida Panthers on palannut vierasreissusta, ja nälkää joukkueella varmasti riittää.

Florida Panthers – New York Islanders

Panthersin vierasreissu ei toden totta sujunut mitenkään mairittelevissa merkeissä, sillä joukkueen saldo neljästä matsista oli neljä tappiota. Kaksi viimeisintä näistä (Pittsburgh & Tampa Bay) tulivat kuitenkin vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten olihan reissulta kaksi sarjapistettä tuliaisina.

Erikoisesti ei myöskään ole sujunut Islandersin käynnissä oleva vierasrundi, sillä joukkue seilailee kolmen ottelun tappioputkessa. Nämä kaikki kolme matsia se on vieläpä hävinnyt varsin selvästi (5-2, 4-0, 4-1).

Kun otetaan huomioon, että Panthers on tällä kaudella voittanut kaikki 7 pelaamaansa kotiottelua, on valintamme selvä: Florida Panthersin voittoa lapulle. Kelpo kohde on myös hieman pienempää kerrointa tarjoileva kotijoukkueen yli 2,5 maalia.