NHL

NHL: Florida Panthers – Philadelphia Flyers

Vihje: Florida Kerroin: 1,74 Alkaa: 25.11. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Keskiviikon NHL-kierros tarjoilee hurjan määrän otteluita. Me poimimme tiukempaan tarkasteluun Florida Panthersin ja Philadelphia Flyersin välisen kohtaamisen.

Florida Panthers – Philadelphia Flyers

Panthersin lentokeli se vain säilyy. Tilastotappioita putoilee sinne tänne, mutta tälläkin hetkellä joukkue porhaltaa jälleen kolmen ottelun voittoputkessa. Flyers puolestaan saapuu tähän koitokseen kolmen ottelun tappioputken rasittamana.

Panthers ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään kotiottelua, mikä lisää entisestään luottoa kotijoukkueeseen. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella, ja tuosta Philadelphiassa tasan kuukausi sitten pelatusta matsista Panthers haki 4-2-voiton.

Lapulle lähtee Florida Panthersin voitto, mutta myös kotijoukkueen yli 3,5 maalia houkuttelee. Onhan Panthers mättänyt isosti maaleja, kun taas Flyersilla on omissa helissyt varsin tiuhaan tahtiin.