NHL

NHL Prime Time: Florida Panthers – St. Louis Blues

Vihje: Florida Kerroin: 1,94 Alkaa: 4.12. klo 20:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Lauantaina päästään nauttimaan jälleen NHL Prime Time -viihteestä, kun Florida Panthers isännöi St. Louis Bluesia kello 20:00 alkaen.

Florida Panthers – St. Louis Blues

Tähän otteluun on vain yksi ennakkosuosikki – ja se on kotijoukkue Panthers. Onhan joukkue hävinnyt vasta yhden kotiottelun koko kauden osalta.

Sen sijaan vierailija St. Louis Blues saapuu Miamiin hävittyään viimeisimmät viisi vierasotteluaan, joista neljä vieläpä suoraan varsinaisella peliajalla.

Floridalla on takanaan makea 7-4-voitto Buffalo Sabresista ottelussa, jossa se oli jo 1-4-tappiolla. Tämä lisäsi varmasti pantterilauman jo ennenstään vahvaa itseluottamusta.

Kotivoittoa lapulle siis. Myös overit houkuttaisivat, mutta niistä tarjoiltavat kertoimet ovat niin pieniä, että jätettäköön ne tällä kertaa rauhaan.