Formula 1

F1: Unkarin GP

Vihje: Max Verstappen TOP3 Kerroin: 2.75 31.7. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Formula 1 Unkarin GP vetovihjeet f1 moottoriurheilu

Formula 1 -viikonloppu huipentuu tuttuun tapaan sunnuntaina, kun luvassa on Unkarin GP. Kilpailuun on tarjolla yksi varsin maistuva pelikohde.

Formula 1: Unkarin GP

Unkarin GP:n aika-ajo oli yllätyksellinen. George Russell valtasi paalupaikan ja Ferrarit seurasivat perässä järjestyksessä Carlos Sainz – Charles LeclercMax Verstappenia vastaan maailmanmestaruudesta taistelevalle Leclercille Unkarin GP on pedattu loistaville mahdollisuuksille, kun Verstappen lähtee Red Bullillaan vasta kymmenennestä ruudusta. Verstappenin tallikaveri Sergio Perez lähtee vieläkin kauempaa, eli tallikaveriltakaan apuja ei ole hollantilaiselle tulossa.

Kärkikamppailun osalta näen kisan jopa varsin tylsänä, jos kalustot kestävät eikä sade sotke kilpailua. Ferrarin kisavauhti on reilusti Mercedestä kovempi, joten odotan Ferrarien ohittavan Russellin varsin aikaisessa vaiheessa ja katoavan kahdestaan maisemaan. Tallina Ferrari haluaa pelata voiton varmastikin Leclercille, jonka voitolle on tarjolla varsin maukasta, yli 2.50 -kerrointa.

Leclercin voittoa en kuitenkaan lähde pelaamaan. Nuori monacolainen on tehnyt tällä kaudella liian paljon virheitä, eikä Ferrarin kestämisestä ole valitettavasti mitään takeita. Red Bull on tällä kaudella ollut se luotettavampi ja uskon Maxin nousevan taisteluun paikasta podiumilla.

Niinpä peleihin Unkarin GP:n lähteekin Max Verstappenin podiumpaikkaa. Ennakkoon kovin kanto kaskessa TOP3:a ajatellen Verstappenille tulee olemaan George Russell, joka on tällä kaudella ollut todella tasainen suorittaja. Maxin podiumsijoitukselle on tarjolla lähes kolmen kerrointa ja siihen on tarrattava kiinni.

Formula 1 ja Unkarin GP alkaa sunnuntaina kello 16:00 ja kilpailu on katsottavissa Viaplayn kautta.