Bundesliga

Bundesliiga: Hertha BSC – Union Berlin

Vihje: Union Berlin yli 1,5 maalia Kerroin: 2,55 Alkaa: 4.12. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Bundesliigan illan ainoa ottelu on Berliinin paikallistaisto Hertha BSC – Union Berlin. Vierasjoukkue on ollut kovassa vireessä viime aikoina.

Union Berlinin tappiottomien otteluiden putki venähti viime viikonlppuna Bundesliigassa jo 8 ottelun mittaiseksi, kun joukkue tasasi pisteet Frankfurtin kanssa lukemin 3-3.

Maalinteko on muutenkin luonnistanut Unionilta, sillä 3-3-tasuria edelsivät 2-1-vierasvoitto FC Kölnistä, 5-0-kotivoitto Bielefeldistä sekä Hoffenheimista haettu 3-1-voitto.

Herthalla homma ei ole sujunut yhtä mairittelevasti, sillä samaiseen 8 ottelun ajanjaksoon mahtuu vain yksi voitto ja peräti 5 tappiota.

Kun näitä asioita ynnäillään yhteen, ei olisi millään tapaa ihme, vaikka vierasjoukkueen roolia esittävä Union Belin nappaisikin illalla jopa voiton. Tästä vaihtoehdosta tarjotaan lähes kolmosen kerrointa.

Maalivire on kuitenkin ollut niin hyvällä tolalla, että valikoidaan lapulle Union Berlinin yli 1,5 maalia.