KHL

KHL: HK Sotshi – Jokerit

Vihje: HK Sotshi ML Kerroin: 2.18 Alkaa: 3.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Olympiakaupunki Sotshissa pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun koronakurimuksen kynsissä oleva Jokerit pelaa vierasottelun kun HK Sotshi isännöi helsinkiläisiä.

Kotijoukkueen voittoa lapulle otteluun HK Sotshi – Jokerit

HK Sotshi ei ole tällä kaudella vielä kummemmin päässyt vakuuttamaan. Se on lännessä toiseksi viimeisenä kerättyään 21:sta ottelusta vain 15 pistettä. Jokerit on sijan sitä ylempänä, pelattuja otteluita Helsinkiläisillä on 21 pistettä, pelattuja otteluita on 16.

Jokerit on kuitenkin vierasreissullaan ilman useita tärkeitä avainpelaajiaan. Kokoonpanosta sivussa ovat Marko Anttila, Henri IkonenJesse JoensuuMikko LehtonenAnders LindbäckSaku Mäenalanen, John NormanIiro Pakarinen sekä Eeli Tolvanen. Jokereiden tilanteen vuoksi yhtään KHL-pelaajaa ei nähdä tulevassa Karjala-turnauksessa tällä viikolla.

Edellisessä ottelussaan Jokerit käväisi Sevestral Tsherepovetsin vieraana ja hävisi ottelun lukemin 5-2. Vierasjoukkue Jokerit roikkui ottelussa mukana pari erää, mutta kolmannessa erässä kolmella kentällisellä pelaaminen kostautui ja kotijoukkue meni menojaan.

Koronan aiheuttamat poissaolot ja Jokereiden huono pelituntuma antavat tuntuvasti etua kotijoukkueelle. Jostain syystä kertoimissa Jokerit on otteluun edelleen näkyvä ennakkosuosikki, vaikka todellisuudessa lopullisen voiton todennäköisyydet kääntyvät todella lähelle 50-50 -asetelmaa.

Laitetaan lapulle siis HK Sotshi voittamaan Jokerit jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien kertoimella 2.18 NordicBetiltä.