Jääkiekko Liiga

HPK vs. KooKoo: Panokset kovenee!

Vihje: KooKoo Money Line Kerroin: 2.36 18.3. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa runkosarjan loppu lähenee loppuaan kovaa vauhtia. Tätä myötä pisteet ovat joillekin joukkueille entistä tärkeämpiä. Niin on myös tänään useammassa kamppailussa.

HPK – KooKoo

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. HPK vei nimiinsä kaksi ensimmäistä taistoa viime vuoden puolella (4-2 ja 1-2). KooKoo puolestaan harjasi viimeisimmän taiston viime viikolla tylyin lukemin, 6-1. Muun muassa tämä huomioituna, on erikoista että KooKoo on kertoimia tarkastellessa asetettu näinkin suureksi altavastaajaksi.

Kerho sinnittelee tällä hetkellä kuudentena ja pyrkii ennen kaikkea välttämään pudotusta sääli playoffseihin sekä parantelemaan sijoitustaan TOP kuuden joukossa. KooKoo tasapainoilee vielä enemmän veitsen terällä: se löytyy sijalta kymmenen, ja perässä hiillostava KalPa voi kurvata ohi ja jättää kouvolalaiset rannalle ruikuttamaan mikäli pisteitä ei viimeisissä peleissä irtoa. Kumman taistelutahto siis on kovempi, HPK:n vai KooKoon? Se ratkaisee.

Paperilla vastakkain on kaksi hyvin tasalaatuista joukkuetta, sen näkee tilastoistakin. Viime peleissä KooKoo on kuitenkin ollut aavistuksen ailahtelevampi – vaikkakaan myöskään HPK:n tekeminen ei ole ollut mitenkään erityisen vakuuttavaa. Odotettavissa on tiukka ja vähämaalinen kamppailu. Maalivahdit Eetu Laurikainen ja Nick Malik ovat molemmat pelanneet kiitettävästi. Suuria eroja ei siis jengien väliltä löydy. HPK:n kerrointa laskee luonnollisesti kotietu, joka ei kuitenkaan tässä kohtaa ainakaan allekirjoittaneen papereissa juurikaan paina. Coolbet tarjoaa vieraiden lopullisesta voitosta kertoimen 2.36, mikä maistuu allekirjoittaneelle.