La Liga

La Liga: Huesca – Real Betis

Vihje: Real Betis Kerroin: 2.69 Alkaa: 11.1. klo 22:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

La Ligassa pelataan tänään kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa Elche kohtaa Getafen. Toisessa, kello 22:00 alkavassa ottelussa, vastakkain ovat Huesca ja Real Betis.

Huesca on ollut huono – Real Betis nappaa voiton

Huesca on ollut tällä kaudella luokattoman huono. Koko kaudella se on voittanut vain yhden ottelun La Ligassa. Copa Del Reyssäkin tuli noutaja alasarjojen Alcoyanoa vastaan. Se on kuitenkin onnistunut raapimaan tasapelejä, jonka ansiosta sen on kerännyt 12 pistettä 17:stä ottelusta. Siitä huolimatta se on sarjataulukossa viimeinen.

Real Betis on myös suoriutunut ennakko-odotuksia heikommin. 17 pelattua ja 20 pistettä ei ole se, jota Betis odotti. Jos Huesca on keräillyt pisteitä tasapeleillä, niin Real Betis ei sitä ole tehnyt. Se on nimittäin pelannut vain kaksi tasapeliä koko kaudella. Voittoja on tullut kuusi. Tappioita Betisillä on enemmän kuin Huescalla, nimittäin Betis on hävinnyt yhdeksän ottelua, siinä missä kotijoukkue on hävinnyt seitsemän.

Illan otteluun ennakkoon laadukkaampi joukkue Betis saa erinomaisia kertoimia. Vaikka Betis kärsiikin useista poissaoloista, ei näitä kertoimia voi sivuuttaa. Coolbetin tarjoama 2.69 Real Betisille on selkeä ylikerroin ja se napataan peleihin.