Jääkiekko

HockeyAllsvenskan: IF Björklöven – Almtuna

Vihje: Almtuna yli 2,5 maalia Kerroin: 2,60 Alkaa: 29.12. klo 19:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Ruotsin Allsvenskanissa nähdään keskimäärin paljon maaleja. Tänään osumia on lupa odottaa Björklövenin vieraaksi matkustavalta Almtunalta.

Björklöven ja Almtuna keikkuvat molemmat HockeyAllsvenskanin kärkipäässä, mutta kotijoukkueen otteet ovat viime aikoina jättäneet toivomisen varaa, sillä taustalla on kolme perättäistä tappiota: Ensin joukkue hävisi kotonaan Moralle (4-8) sekä AIK:lle (3-4), minkä jälkeen tukkaan tuli myös Timrån vieraana lukemin 3-2.

Almtunalla trendi puolestaan on aivan päinvastainen, sillä alla on kaksi komeaa voittoa, kun ensin Vita Hästen kaatui vieraissa 5-1, minkä jälkeen palattiin kotikaukaloon, ja tuosta ottelusta puolestaan tuli 5-3-voitto Väsbystä.

Tänään nähtänee paljon maaleja, sillä molempien matseissa on tehtailtu keskimäärin yli 6,0 osumaa per ottelu.

Yli 5,5 maalia tarjoilee kertoimia 1,70:n pintaan, mutta me nappaamme lapulle myös Almtunan yli 2,5 maalia houkuttelevalla 2,60:n kertoimella. Onhan kyse matsista, joka voi päättyä vaikka 5-5-tyylisiin lukemiin.