Jalkapallo

Coppa Italia: Inter – AC Milan

Vihje: Inter Kerroin: 1.82 Alkaa: 26.1. klo 21:45
Valioliiga

Coppa Italiassa pelataan tänään mielenkiintoinen puolivälieräottelu, kun luvassa on Milanon derby. Kiinnittäkää siis turvavyönne, kun luvassa kello 21:45 on Inter vastaan AC Milan!

Inter tällä hetkellä Milanon joukkueista kovempi – sinimustia siis lapulle

Coppa Italiassa pelataan tänään siis yksi ottelu. Kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu, vaan luvassa on Derby Della Madonnina eli Inter vastaan AC Milan.

Kumpikin joukkue taistelee Serie A:ssa yhä tosissaan mestaruudesta. Joukkueet löytyvät sarjataulukon sijoilta yksi ja kaksi, AC Milanin ollessa sarjan kärkijoukkue.

Viikonloppuna kumpikin Milanon joukkueista kärsi pahat pistemenetykset. AC Milan jäi kotonaan pisteittä kun Atalanta nöyryytti sitä lukemin 0-3. Udinesen vieraana ollut Inter sen sijaan jäi maalittomaan tasapeliin.

Loukkaantumisista kärsivä AC Milan on kuitenkin tänään altavastaaja Coppa Italian ottelussa. Ei olisi mikään ihme, vaikka Milanon punamustat lepuuttaisivat illan ottelussa useampia pelaajia. Tällä hetkellä noin 2,5 tuntia ennen ottelua Interin kertoimet tuntuvat oikein maukkailta. Coolbetillä on tarjolla illan kotijoukkueelle kerroin 1.82 ja se napataan peleihin.