Jalkapallo

Coppa Italia: Inter – Juventus

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1.83 Alkaa: 2.2. klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
MM-kisat

Coppa Italiasta napattiin viime viikolla osuma kun Milanon Derbyssä oltiin Interin kelkassa. Tänään Coppa Italiassa on vuorossa välieräottelu, jossa kohtaavat Inter ja Juventus

Tänään ei maaleilla mässäillä – kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta vastakkain

Vaikka illan ottelussa kohtaa kaksi hyvin tulivoimaista joukkuetta, on tänään vastakkain ennen kaikkea kaksi erinomaisesti puolustavaa joukkuetta.

Inter on pelannut Serie A:ssa 20 ottelua ja omissa on soinut noin kerran/ottelu. Omiin menneitä maaleja on 23, tehtyjä sillä on eniten koko sarjassa, kun vastustajan päässä verkko on heilunut huimat 49 kertaa.

Juventus on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa. Omissa on soinut vain 18 kertaa 20 ottelussa. Maalinteossa se on onnistunut 39 kertaa.

Serie A:ssa maalikeskiarvot ovat olleet tällä kaudella kovat koko sarjassa, eivätkä nämä joukkueet ole poikkeus. Nyt on kuitenkin suuret panokset ja kaksi laadukkaasti puolustavaa joukkuetta vastakkain. Mitään maalijuhlaa tästä Italian Cupin välierästä siis tuskin saadaan.

Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Interin voittoon 2-0. Tänään Interiltä sivussa on yksi tärkeä maalintekijä, kun Romelu Lukaku on pois kokoonpanosta keltaisten korttien vuoksi. Undereista löytyy hieman etua tähän otteluun, kun alle 2,5 maalia löytyy markkinalta yli 1,8-kertoimilla. Todennäköisimmät loppulukemat iltaan 0,1-0,1,2.

Lapulle otteluun Inter – Juventus lähtee alle 2,5 maalia Pinnaclelta kertoimella 1.83.