Mestarien liiga

Mestarien liiga: Inter – Real Madrid

Vihje: Real Madrid +0,5 maalia Kerroin: 1.73 Alkaa: 25.11. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
EM-kisat

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Milanossa, kun Inter ja Real Madrid kohtaavat toisensa.

Vierasjoukkuetta tasoituksella lapulle otteluun Inter – Real Madrid

Yksi tämän Mestarien liiga -illan mielenkiintoisimmista otteluista on kiistatta Milanossa pelattava ottelu, jossa Inter saa vieraaksi toisen tällä kaudella eurokentillä yskähdelleen koneiston, kun Real Madrid saapuu vierailulle.

B-lohko on tällä hetkellä supermielenkiintoinen. Kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti Mönchengladbach johtaa lohkoa viidellä pisteellä. Toisena on Shakhtar Donetsk neljällä. Real Madrid on tällä hetkellä kolmas, se on tasapisteissä Shakhtarin kanssa. Viimeisenä on Inter, joka on kerännyt vasta kaksi pistettä.

Lohko on tällä hetkellä puolivälissä, joten kummallekin joukkueelle tänä iltana Milanossa on todella tärkeitä pisteitä jaossa. Real olisi tällä hetkellä jatkamassa Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheeseen kun Inter olisi jäämässä kokonaan sivuun pudotuspeleistä. Pisteitä kummallekin joukkueelle on jaossa yhdeksän.

Kumpikin joukkue kärsii pahoista menetyksistä kokoonpanonsa osalta, vierasjoukkue Realin poissaolot ovat asteen verran pahempia. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Madridissa päättyi Realin voittoon lukemin 3-2 marraskuun alussa.

Inter on arvostettu kertoimissa hieman liian suureksi ennakkosuosikiksi otteluun. Poissaolot ja kotietu huomioiden Inter toki on suosikki otteluun, mutta aivan niin suurta suosikkia siitä ei saa, mitä kertoimet antavat tällä hetkellä olettaa.

Lyödään lapulle siis Interin ja Realin väliseen otteluun vierasjoukkuetta tasoituksella. Real Madrid +0,5 maalia antaa kertoimen 1.73, joka kelpaa hyvin peleihin.