Kansojen liiga

Kansojen liiga: Israel – Skotlanti

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1.81 Alkaa: 18.11. klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Kansojen liigassa pelataan tänään useampi mielenkiintoine ottelu, kun lohkot tulevat ottelu ottelulta päätökseensä. Israel ja Skotlanti kohtaavat ottelussa, jossa on suuret panokset. Myös Huuhkajilla on suuri ottelu edessään Walesia vastaan, vihjeen tuohon otteluun löydät täältä.

Israel ja Skotlanti kohtaavat suurten panosten ottelussa

Israelissa pelattavassa ottelussa Israelin ja Skotlannin välillä on suuret panokset. Israel taistelee säilymisestä B-liigassa, Skotlannilla sen sijaan on mahdollisuus nousta A-liigaan. Skotlannin lohkovoitto on sen omissa käsissä, kun se johtaa lohkossa toisena olevaa Tshekkiä yhden pisteen erolla.

Skotlanti selvitti viime viikolla tiensä tulevan kesän EM-kisoihin voittamalla Serbian rangaistuspotkukilpailun jälkeen 1-2. Edellisessä Nations Leaguen ottelussa sunnuntaina se hävisi vieraskentällä Slovakialle 1-0.

Israel on tällä hetkellä lohkossa kolmantena ja sitä ylemmäs se ei voi nousta. Slovakia hengittää niskaan pisteen päässä, nämä kaksi joukkuetta ratkaisevat sen kumpi putoaa C-liigaan ja kumpi jatkaa B-liigassa. Slovakia kohtaa illalla vieraissa Tshekin, joka siis taistelee lohkovoitosta Skotlannin kanssa.

Ottelun panokset ovat valtavan suuret. Kummankaan joukkueen otteluissa maaleilla ei ole juhlittu, eikä sitä voi odottaa tänäänkään. Lyödään otteluun näin ennen sen alkamista alle 2,5 maalia Pinnaclelta kertoimella 1.81. Mikäli avausmaalia ei ensimmäisellä puoliajalla nähdä, voi livestä harkita alle 1,5 maalin lyömistä, tietenkin kertoimista riippuen. Myös alle 2,25 maalia kertoimella 2.08 Pinnaclelta on pelattavissa jo nyt.