Jääkiekko

U20: Itävalta – Ruotsi

Vihje: Yli 8,5 maalia Kerroin: 1.88 Alkaa: 29.12. klo 01:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Nuorten U20 MM-kisoissa pelataan tulevana yönä kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa toisistaan mittaa ottavat Itävalta ja Ruotsi. Yön toiseen otteluun Slovakian ja Saksan välillä löydät vihjeen täältä.

Ennakkosuosikki Ruotsi laittaa tuulemaan – Itävalta kärsii ruman tappion

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ollaan tyypillisesti nähty suuria tasoeroja sekä suurimaalisia kamppailuja. Kumpikin tämän kamppailun joukkueista on jo näissä kisoissa yhden ottelun pelattuaan ehtinyt kokea suurimaalisen kamppailun – Ruotsi nappasi suuren voiton Tshekistä ja Itävalta kärsi ruman tappion USA:lle.

Itävallan ensimmäinen ottelu Yhdysvaltoja vastaan päättyi ennakkosuosikki USA:n voittoon lukemin 11-0. Ruotsi sen sijaan laittoi ensimmäisessä ottelussaan maalikarkelot pystyyn Tshekin kustannuksella ja onnistui voittamaan ottelun 7-1.

On vaikea löytää yhtään syytä, miksi ensi yönä näiden joukkueiden välillä ei nähtäisi suurimaalista kamppailua. Itävalta ei montaakaan maalia tee, mutta Juniorkronorna voi hyvinkin painaa tauluun vaikka kaksinumeroiset lukemat. Ruotsi -7,5 maalia olisi kiinnostava kohde, mutta yli 8,5 maalia on aavistuksen verran turvallisempi kohde pelata, sillä tässä kohteessa Itävallan maaleista ei ole haittaa vaan päinvastoin. 888sport tarjoaa tälle kertoimen 1.88 ja se otetaan myös peleihin.