KHL

KHL: Jekaterinburg – Ak Bars Kazan

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,93 Alkaa: 28.1. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
jääkiekko lätkä vetovihjeet 2

Jekaterinburg – Ak Bars Kazan on torstain kierrokselta ehkäpä se mielenkiintoisin kohtaaminen. Ottelu pääsee vauhtiin kello 16:00.

Kotijoukkue Avtomobilist ehti syyspuolen surkean jakson jälkeen jo löytämään pelinsä, ja voittoja alkoi napsua tilille mukavaan tahtiin. Viime aikoina ollaan kuitenkin nähty ainakin hetkellinen käänne huonompaan suuntaan: Kolme viimeisintä matsia – kaikki kotikaukalossa – ovat nimittäin päättyneet tappioihin.

Viimeisimpänä Magnitogorsk haki sarjapisteet matkaansa 5-3-voitolla, ja tätä puolestaan oli edeltänyt Severstalille (3-6) sekä SKA Pietarille kärsityt tappiot (1-3).

Ak Bars Kazan puolestaan saapuu paikalle kotikentällä Lokomotiv Jaroslavlille (3-4) sekä Dinamo Riikalle (4-5) kärsityt tappiot niskassaan. Ensin mainitussa Ak Bars taipui voittolaukauksien jälkeen ja Dinamo puolestaan oli parempi jatkoajalla.

Osumiaon siis nähty niin Jekaterinburgin kuin Ak Bars Kazaninkin viimeisissä otteluissa, joten lapulle napataan todella hyvältä kuulostava yli 4,5 maalia!