KHL

KHL: Jekaterinburg – Dynamo Moskova

Vihje: Dynamo X2 Kerroin: 1,68 Alkaa: 3.12. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Jekaterinburg – Dynamo Moskova värittää KHL:n matsirikasta torstaita. Kotijoukkueen pelit ovat sujuneet viime viikkoina ala-arvoisella tavalla.

Avtomobilistin tappioputki venähti maanantaina jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun Salavat Ufa kävi Markus Granlundin osumalla hakemassa jatkoaikavoiton lukemin 0-1.

Dynamo hävisi sekin viimeisen ottelunsa Magnitogorskille melko rumin lukemin 2-6, mutta tätä oli edeltänyt ajanjakso, jossa se nappasi 5 voittoa kuudesta ottelusta.

Kotijoukkue Jekaterinburg on asetettu illan otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikiksi, mutta kuuden ottelun tappioputken kääntämien ei varsinkaan Dynamon kaltaista laatunippua vastaan ole helppoa.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kahdesti aiemmin, ja molemmilla kerroilla Dynamo on voittanut peräti kolmen maalin erolla (1-4, 6-3).

Siksipä lapulle valitaankin Dynamo X2, joka tarjoaa hyvinkin pelattavan kertoimen. Myös vierasjoukkueen ML-voitto houkuttaa vahvasti yli kakkosen kertoimellaan.