KHL

KHL: Jokerit – Traktor Tsheljabinsk

Vihje: Jokerit Kerroin: 2.20 Alkaa: 16.11. klo 18:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Jokerit tekee paluun KHL-kaukaloon pienen tauon jälkeen kun Traktor Tsheljabinsk saapuu vierailulle Hartwall Arenalle. Jokerit saa tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoonsa.

Jokerit nappaa voiton paluussaan kaukaloihin, Traktor Tsheljabinsk kotimatkalle ilman pisteitä

Koronavirus on riepotellut Jokereita tällä kaudella, mutta nyt kun lähes koko joukkue on taudin sairastanut, saa kotijoukkue jalkeille mitä todennäköisimmin täyden ykköskokoonpanonsa.

Vierasjoukkue Traktor on pelannut viime aikoina hyvin ja se lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Jokerit on kuitenkin lähtökohtaisesti laadukkaampi joukkue kuin Traktor  ja kotiedun turvin se lähtee otteluun varsin tuntuvana ennakkosuosikkina.

Jokerit kohtasi edellisessä ottelussaan Pietarin SKA:n jossa se jäi pahasti varamiehisellä kokoonpanollaan pietarilaisten jalkoihin. Jokereiden joukkue oli täytetty pätkäsopimuksilla, Mestis-pelaajilla sekä junioreilla. Tätä ottelua ei siis ole syytä sen kummemmin noteerata kun katsotaan tulevaan.

Tällä hetkellä tämä ottelu ei ole useammalla eri bookerilla edes pelattavana, mutta mm. Coolbetillä 1X2-kertoimet ovat auki. Mikäli Jokerit pääsee otteluun odotetulla kokoonpanolla, jossa ykkösmiehistö tekee paluun kaukaloon, on Jokereiden kerroin 2.20 ylikerroin ja se on napattava peleihin.

Halutessaan tämän kohteen kanssa voi jäädä odottelemaan Jokereiden kokoonpanoa ja lyödä betsin sisään vasta siinä vaiheessa kun kokoonpano julkaistaan. On kuitenkin hyvinkin mahdollista, että mikäli Jokereiden kokoonpano on odotettu, kerroin tulee hieman alaspäin. Niinpä tämä veto lyödään täällä heti sisään kertoimella 2.20 Coolbetiltä.