KHL

KHL: Jokerit – Ufa

Vihje: Ufa ML Kerroin: 2.37 Alkaa: 2.12. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

KHL:ssä pelataan tänään vain yksi ottelu, kun Helsingissä Jokereiden vieraaksi saapuu Ufa. Jokerit lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Vierasjoukkueelle makoisia kertoimia tarjolla otteluun Jokerit – Ufa

Liiga jää tauolle tämän illan kierroksen jälkeen, jossa Ässät ja KooKoo kohtaavat toisensa. Otteluun vihjeen pääset lukemaan täältä. KHL sen sijaan jatkuu normaalisti ja tänään Jokerit saa vieraakseen Ufan.

Jokerit on viime aikoina ailahdellut otteissaan KHL:ssä, vierasjoukkue Ufa sen sijaan on pystynyt pelaamaan tasaisen laadukkaasti. Illan kotijoukkue on omassa konferenssissaan seitsemäs, Ufa on itäisen konferenssin kolmantena.

Ufan vahvuus koko kauden ajan on ollut sen murskaavan tehokas hyökkäyspeli. Se on takonut 33:ssa pelatussa ottelussa komeat 99 maalia. Jokerit sen sijaan on nojannut vahvaan alakertaan, kun 25:ssa ottelussa omissa on soinut vain 64 kertaa. Toki myös hyökkäys on toiminut hyvin, kun vastustajan verkko on soinut 83 kertaa.

Tänään kaukaloon saapuvista joukkueista vierasjoukkue on kuitenkin kiistatta kovemmassa vireessä ja sen kertoimissa on mukavasti ilmaa. Pinnacle tarjoaa kohteelle Ufa ML selkeästi markkinoiden korkeimman kertoimen 2.37, joka on pakko ottaa peleihin.