Liiga

Liiga: Jukurit – HIFK

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 1,99 Alkaa: 16.10. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Olli Jokisen luotsaama Jukurit on valahtanut sarjajumboksi, mutta eipä HIFK:kaan ole kovin mairittelevasti alkukaudesta suorittanut.

Kun takana on 12 pelattua ottelua, joukkue on 8 tappionsa kera sarjajumbona. Tällä hetkellä tappioputki on viiden ottelun mittainen, ja näistä tappioista jokainen on vieläpä tullut suoraan varsinaisella peliajalla. Voittoja olisi syytä alkaa tulemaan, mikäli ”Päällikkö” haluaa säilyttää valmentajanpestinsä.

Näitä voittoja voi tulla vain sillä, että oma pää tilkitään, sillä vaikka Jukurit onkin onnistunut maalinteossa, on omissa sitten kolissut senkin edestä. Esimerkiksi pelkästään viimeiseen kolmeen otteluun mahtuvat 2-5 ja 2-8-tappiot.

HIFK on niin ikään alisuorittanut, sillä onhan joukkueella yksi Liigan parhaista materiaaleista. Eilen tullut 4-2-voitto Tapparasta luo varmasti uskoa omaan tekemiseen. Ilmassa leijuu maalirikkaan illan tuoksu, joten lapulle poimitaan koko ottelun yli 5,5 maalia!