Liiga

Liiga: Jukurit – HPK

Vihje: HPK Kerroin: 2.03 Alkaa: 25.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Mikkelissä Jukurit ja HPK kohtaavat toisensa sarjataulukon alakerran kamppailussa. Eilen päästiin lunastamaan Liigassa vierasjoukkueen kautta, jatketaan tänään samaa rataa.  

Jukurit kärsii kotitappion parin voitetun kotiottelun jälkeen, HPK nappaa täyden pistepotin mukaansa

Jukurit saa vieraakseen tänä iltana HPK:n. Jukurit löytyy ennakko-odotusten mukaisesti sarjataulukon hänniltä, mutta vielä toistaiseksi hallitseva mestari HPK on valahtanut ennakko-odotusten vastaisesti sijalle 12.

HPK:n materiaali on kuitenkin huomattavasti laadukkaampi kuin illan kotijoukkue Jukureiden. Jukurit on pelannut ajoittain hyvin, mutta sen otteet ailahtelevat valtavasti. Jukurit on voittanut kyllä kaksi edellistä kotiotteluaan, ensin kaatui SaiPa 3-2 ja viikonloppuna Ilves 5-3. Tässä välissä se pelasi kuitenkin kaksi vierasottelua, häviten ensin JYP:lle 3-0 ja sen jälkeen vajaamiehiselle HIFK:lle rumasti 11-1. Tässä siis loistava esimerkki Jukureiden ailahtelevista otteista.

HPK lähtee illan otteluun kahden ottelun tappioputkesta hävittyään Lukolle 7-2 ja sen jälkeen TPS:lle 2-3 voittolaukausten jälkeen. Vierasottelut siis jatkuvat tänään Mikkelissä. HPK on pelannut peräti seitsemän ottelua peräkkäin ilman täyttä pistepottia, edellisen kerran puhtaasti kaatui 30.10. HIFK lukemin 4-1.

Illan ottelu on HPK:lle melko tärkeä koko kautta ajatellen. Säälipleijareihin on tällä hetkellä matkaa kuuden pisteen verran. Tänään sillä on loistava mahdollisuus laittaa tappioputki poikki ja palata kolmen pisteen voittojen tielle – ja samalla pitää huoli siitä, että sääliviiva ei karkaa entistä kauemmas.

Pinnacle tarjoaa HPK:lle yli kahden vieraskerrointa, joka on markkinoiden korkein. Kyseessä on selkeä ylikerroin, joka on otettava peleille.