Liiga

Liiga: Jukurit – Ilves

Vihje: Ilves o3,5 Kerroin: 1,85 Alkaa: 21.11. klo 17:00
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Jukurit – Ilves kuuluu Liigan lauantain kattaukseen, eikä tästä ottelusta voi oikeastaan odottaa mitään muuta kuin vierasjoukkueen selkeää näytöstä.

Kuluneella viikolla nähtiin melkoista tykitystä, kun HIFK murjoi Jukurit jäänrakoon peräti lukemin 11-1. Tämä tappio oli toki vain jäävuoren huippu, sillä ei mikkeliläisten pelissä juurikaan hurraamista tällä kaudella ole ollut.

Ilves puolestaan kuuluu aivan toiseen ääripäähän. Tamperelaisten lento sai jatkoa perjantain 7-5-voitolla JYPistä ja varsinaisella peliajalla tulleiden voittojen putki venyi jo komeasti seitsemään. Viimeiseen kymmeneen otteluunkin noita voittoja mahtuu peräti 9.

On siis todella vaikea nähdä, että lauantain ottelussa olisi luvassa mitään muuta kuin vierasjoukkueen totaalinen ylijuoksu. Ilveksen voitosta saa Coolbetilta peräti kertoimen 1,45, joten se on varsin maistuva kertoimennostattaja jollekin betsilapulle.

Napataan peleille kuitenkin myös paremmin single-kohteeksi kelpaava Ilveksen yli 3,5 maalia.