Liiga

Liiga: Jukurit – KalPa

Vihje: KalPa Kerroin: 1.87 Alkaa: 8.1. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan tänään täysi seitsemän ottelun kierros. Mikkelissä Jukurit ja KalPa kohtaavat toisensa Savon Derbyssä. Otteluun lähdetään vierasjoukkueen kyydissä.

KalPa nappaa Savon Derbystä voiton – Jukurit jää kotikaukalossaan pisteittä

Mikkelissä pelataan tänään Savon Derby, kun Jukurit saa vieraita Kuopiosta. Jukureiden ja KalPan kohtaaminen on kauden kolmas. Kaksi aiempaa ovat päättyneet KalPan suoriin voittoihin.

Jukurit on pelannut tämän vuoden puolella yhden ottelun. Oulussa se oli lähellä kolmea pistettä, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen, kun Kärpät voitti ottelun lukemin 3-2 voittolaukausten jälkeen.

KalPalle illan ottelu on tämän vuoden ensimmäinen. Vuosi päättyi kahteen otteluun SaiPaa vastaan, Lappeenrannasta irtosi kolmen pisteen voitto, kotikaukalossa Kuopiossa SaiPa vei kolme pistettä mukanaan.

Nyt kun pelataan tyhjille katsomoille, kotiedun merkitys pienenee. KalPa on laadukkaampi joukkue kuin Jukurit ja se lähtee ansaitusti ennakkosuosikkina illan otteluun. Ennakkosuosikin kelkkaan hypätään myös tänään, kun Mikkelin iltaan vierasvoitolle on tarjolla ylikerroin 1.87. Tämä kerroin löytyy Unibetiltä.

HUOM! Liiga-ottelut alkavat tänään poikkeuksellisesti kello 18:00.