Liiga

Liiga: Jukurit – SaiPa

Vihje: SaiPa ML Kerroin: 2.20 Alkaa: 13.11. klo 18:30
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros. Mikkelissä Jukurit isännöi kovaan lentoon päässyttä lappeenrantalaisjoukkuetta, kun SaiPa saapuu vierailulle.

Jukurit ei pääse irti tappioputkestaan, kun SaiPa jatkaa voittoputkeaan

Jukurit saa vieraakseen SaiPan Mikkelin illassa. Sarjataulukon alakerran joukkueista Jukurit on tasaisen heikossa vireessä, kun taas lappeenrantalaisjoukkue on päässyt varsin mainioon lentoon.

Jukurit on hävinnyt edellisestä viidestä ottelustaan neljä. Se onnistui voittamaan kotonaan 2-1 Tapparan, mutta tasaisuutta otteisiin ei meinaa löytyä.

SaiPa sen sijaan on päässyt varsin hyvään lentoon. Se voitti voittolaukausten jälkeen HPK:n 4-3, sen jälkeen kaatui Oulussa Kärpät 0-1 ja Lappeenrannassa KalPa 4-3. Kummatkin kahdesta viimeisestä voitosta olivat kolmen pisteen arvoisia.

Vaikka SaiPa lomauttikin edustusjoukkueensa valmennuksen, ei tämä näkynyt kaukalossa ainakaan tiistaina. Tällä hetkellä koko SaiPan joukkue pelaa sellaisessa moodissa, että sitä on vaikea voittaa – ihan jokaisen joukkueen tässä sarjassa.

Jostain kumman syystä markkinalta löytyy edelleen reilusti yli kahden ML-kertoimia vierasjoukkue SaiPalle, jotka kelpaavat enemmän kuin hyvin tänään vetoliuskalle. SaiPa on viime aikoina pystynyt voittamaan huomattavasti Jukureita kovempia vastustajia ja tämän päivän ottelussa voiton suhteen ollaan hyvin lähellä 50-50 -asetelmaa. Tähän pohjaten Coolbetin ML-kerroin 2.20 SaiPalle on ylikerroin ja se on otettava peleille.