Jääkiekko Liiga

Kahdella Liiga-betsillä Triplaus käyntiin!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Perjantai startataan tuttuun tyyliin Triplauksella. Vetolapulle valikoituu tänään kaksi pelivalintaa kotimaisesta Liigasta.

Tappara – TPS

TPS on tänään isohkon haasteen edessä, kun se vierailee Kirvesrintojen luona Nokia Areenalla. Tappara on toistaiseksi ollut uudessa kotihallissaan voittamaton. Turkulaisten tekemistä ei lainkaan helpota koronaviruksen aiheuttamat poissaolot, sillä sivussa ovat ainakin Jonne Tammela, Mikael Pyyhtiä ja Markus Nurmi. TPS:n tekeminen on muutenkin ollut epätasaista viime kuukausina, ja joukkue onkin vajonnut runkosarjassa seitsemännelle sijalle. Tappara sen sijaan on suorittanut tasaisen vahvasti.

Vetolapulle laitetaan kotijoukkueen voitto tasoitusvedolla (-1,5) kertoimella 1.94. Veto osuu, mikäli Tappara voittaa vähintään kahdella maalilla.

KooKoo – Kärpät

Kärpät lähtee taistoon melkoisena altavastaajana, mikä näkyy myös kertoimissa. Selitys tälle on kuitenkin olemassa: oululaisilta löytyy peräti 16 pelaajaa, joihin on iskenyt koronavirus. Materiaali ei siis tänään todellakaan ole parhaimmasta päästä. Pudotuspelipaikasta vimmatusti taisteleva KooKoo takuulla pyrkii hyödyntämään Kärppien ahdinkoa tämän suhteen.

Toiseksi kohteeksi valikoituu KooKoon yli 2,5 maalia kertoimella 1.64. Näillä kahdella pelivalinnalla vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu 3.18, mikä kelpaa oikein mainiosti Triplaukseen.