Liiga

Liiga: KalPa – Ässät

Vihje: Ässät +1.5 maalia Kerroin: 1.86 Alkaa: 20.11. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Kuopion perjantai-illassa KalPa saa vieraita Porista, kun Ässät saapuu vierailulle. KalPa lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta aivan yhtä suurta suosikkia siitä ei saa, mitä kertoimet antavat olettaa. HIFK:n ja Tapparan väliseen otteluun vihjeen löydät täältä.

Vierasjoukkuetta tasoituksella lapulle otteluun KalPa – Ässät

Vierasjoukkue Ässät on arvostettu kertoimissa todella suureksi altavastaajaksi Kuopioon KalPaa vastaan. Ässät kieltämättä altavastaajana lähtee otteluun, mutta niin suurta ennakkosuosikkia KalPasta ei millään saa, mitä markkina tällä hetkellä antaa olettaa. KalPan kertoimet ovat alhaisimmillaan 1.50 -tasolla, joka on yksinkertaisesti liian vähän.

KalPa oli yksi alkukauden kuumimmista joukkueista, mutta nyt viime aikoina kuopiolaisten kone on hieman yskähdellyt – saman yskähtelyn kohteena on toki ollut myös illan vierasjoukkue Ässät. KalPa on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kaksi ja saanut näistä voitoista ja otteluista mukaansa viisi pistettä.

Ässät on napannut voittoja niin ikään kaksi kappaletta edellisestä viidestä ottelustaan. Pisteitä otteluista mukaan on karttunut neljä. Pisteittä kumpikin joukkueista on jäänyt kolmesti edellisen viiden ottelun aikana.

Porilaisten uusin hankinta Jasse Ikonen ei ole vielä Kuopiossa joukkueen mukana, vaan hän on Ässien vahvuudessa vasta ensi viikolla.

Materiaaliltaan KalPa on napsun verran laadukkaampi joukkue kuin vierasjoukkue Ässät. Lisäksi kuopiolaisilla on takanaan kotietu. Ässät ei kuitenkaan tule taipumaan tänään Kuopiossa helpolla. Ässät saa vierasjoukkueena loistavia kertoimia myös tasoituksella ja nämä kelpaavat peleihin.

Lyödään vetoliuskalle Kuopioon siis vierasjoukkuetta tasoituksella, Ässät +1,5 maalia on tarjolla Coolbetillä kertoimella 1.86, joka kelpaa hyvin peleihin.