Liiga

Liiga: KalPa – Lukko

Vihje: KalPa ML Kerroin: 2.08 Alkaa: 12.11. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigan ainoassa ottelussa torstaina KalPa saa vieraita Raumalta, kun Lukko saapuu kalakukkokaupunkiin. Kumpikin joukkue kärsii hieman EHT-poissaoloista, mutta suurempi kärsijä on kuitenkin vierasjoukkue Lukko.

Lukko kärsii EHT-karanteenista, KalPa saa loistavia kotikertoimia

KalPalta EHT-karanteenissa vielä illan ottelusta sivussa ovat puolustajat Lasse Lappalainen ja Mikael Seppälä. Nämä nimet ilman muuta jättävät loven kuopiolaisten alakertaan.

Lukolla EHT-karanteenissa olevien pelaajien lista on kuitenkin pidempi. Oskari SetänenVili SaarijärviEetu Koivistoinen ja Aleksi Saarela jättävät suuren loven raumalaisten kokoonpanoon. Lukáš Klok on raumalaisten kokoonpanossa, mikäli hän saa tänään negatiivisen testituloksen koronatestistä. Klok poistui maajoukkuetehtävistä jo lauantaina.

KalPan käyrä on ollut parin viime ottelun ajan alaspäin. Se hävisi ennen maaottelutaukoa kotona Ilvekselle tiukan väännön ja heti tauon jälkeen SaiPalle vieraskaukalossa. Ennen maajoukkuetaukoa KalPa oli kuitenkin yksi Liigan kuumimmista joukkueista, toki myös illan vierasjoukkue Lukko kuului näihin joukkueisiin.

Kuopiolaisseura tiedotti eilen merkittävästä uutisesta, kun päävalmentaja Tommi Miettinen teki jatkosopimuksen KalPan kanssa vuoteen 2023 saakka.

KalPa saa tänään liian suuria kotikertoimia, vaikka vieraaksi saapuva raumalaisjoukkue onkin todellinen haaste kuopiolaisille. Coolbet tarjoaa kotijoukkueelle ML-kerrointa 2.08 joka kelpaa hyvin peleihin. Ottelun lopullisen voittajan todennäköisyydet ovat hyvin lähellä kolikonheittoa Kuopion torstai-illassa.