Liiga

Liiga: KalPa – Tappara

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 1,84 Alkaa: 23.4. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

KalPan ja Tapparan välinen ottelusarja on katkolla vierailijoille. Nähdäänkö Kuopion illassa kenties vähämaalinen kamppailu?

Joukkeiden välinen ensimmäinen ottelu Tampereella päättyi lukemiin 1-0, ja toinen osa puolestaan KalPalle jatkoajan jälkeen lukemin 3-4.

Kolmannessa osaottelussa palattiin taas ”puolustuksen kautta”-meininkiin, sillä Tappara vei sen nimiinsä niukasti numeroin 1-2.

Nyt ottelusarja on siis ensimmäistä kertaa katkolla, joten tuskinpa kummankaan joukkueen toimesta nähdään mitään yltiöpäistä maalintekovimmaa. Puolustuksen kautta on hyvä lähteä rakentamaan omaa hyökkäyspeliä – ja tämä vanha veisu pätee varsinkin pudotuspeleissä, kun sarja on katkolla.

Siksipä lapulle isketäänkin alle 4,5 maalia varsin maistuvalla kertoimella. Mainittakoon sekin, että Lahdessa Pelicansin ja TPS:n välillä asetelmat ovat täysin samat, joten myös sieltä suunnalta kantautuu underin tuoksu.