Karjala-turnaus

Karjala-turnaus: Venäjä – Suomi

Vihje: Suomi -2,0 Kerroin: 1.95 Alkaa: 5.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Karjala-turnaus vuosimallia 2020 käynnistyy tänään. Tshekki ja Ruotsi aloittavat pelit kello 14:30 ja Leijonat avaa turnauksensa kello 18:30 pelattavassa ottelussa Venäjää vastaan. Otteluun Venäjä – Suomi löytyy pelattavaa Leijonien reilunumeroisista voitoista.

Venäjä nuorella joukkueellaan mopolla moottoritiellä, Suomi laittaa murskajaiset pystyyn

Venäjä ja Suomi kohtaavat toisensa tänään alkavassa Karjala-turnauksessa kello 18:30. Suomen joukkue koostuu kokonaisuudessaan Liiga-pelaajista, kun taas Venäjän nuori joukkue koostuu kokonaisuudessaan alle 20-vuotiaista pelaajista.

Venäjän joukkue kauden ensimmäiseen EHT-turnaukseen on herättänyt puhetta muiden joukkueiden valmentajien toimesta. Joukkueet eivät ole olleet tyytyväisiä siihen, että Venäjä lähettää aikuisten turnaukseen U20-joukkueen.

Joka tapauksessa Venäjän joukkue koostuu kokonaan alle 2o-vuotiaista pelaajista ja tämä Venäjän joukkue luistelee tänään Hartwall Arenan jäälle Leijonia vastaan.

Suomella on kasassa asiallinen joukkue, joka koostuu kokonaan Liiga-pelaajista. Materiaalietu on ehdottomasti Suomen puolella ja näyttöhaluja varmasti on, etenkin kun ottaa huomioon puheet ennen turnausta. Jukka Jalonen ja hänen joukkueensa eivät varmasti halua tätä ottelua hävitä.

Koska Venäjän kokoonpano on mitä on, tekee se tämän ottelun arvioimisesta hieman haastavaa. Materiaalietu kääntyy kuitenkin reilusti Suomen puolelle, eikä markkinassa ole tähän reagoitu tarpeeksi.

Unibetilta otetaan peleihin Suomi -2,0 maalia, jolloin Suomen voittaessa tasan kahdella maalilla panos palautuu, kolmen tai useamman maalin erolla veto osuu.