Liiga

Liiga: Kärpät – HPK

Vihje: HPK +1,5 maalia Kerroin: 1.93 Alkaa: 4.11. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liigassa pelataan tänään vain yksi ottelu, kun Kärppien koronavirustapausten vuoksi siirretty ottelu HPK:a vastaan pelataan tänään. Liiga on virallisesti maajoukkuetauolla huomenna alkavan Karjala-turnauksen vuoksi. 

Kärpät markkinalla liian suuri suosikki, HPK tasoituksella lapulle

Oulussa pelattava ottelu on mielenkiintoinen vedonlyönnillisesti. Kärpät on laitettu otteluun todella suureksi ennakkosuosikiksi, vaikka se ei ole karanteeninsa jälkeen suuremmin vielä vakuuttanut.

Ensimmäisessä ottelussa karanteenin jälkeen Pelicans haki 1-2 -vierasvoiton Oulusta. Seuraavaksi Lukko oli Raumalla Kärppiä vahvempi lukemin 2-1, jonka jälkeen Kärpät pystyi hakemaan ensimmäisen voittonsa karanteenin jälkeen kun Ässät kaatui Porissa 3-4.

HPK on ailahdellut, mutta ei se silti lähde tähän iltaan noin suurena altavastaajana. Jotain HPK:n vaihtelevista otteista kertoo se, että se voitti noin 1,5 viikkoa sitten Pelicansin ensin 7-2, seuraavana päivänä hävisi lahtelaisille 7-2, sen jälkeen se nappasi kotivoiton kun HIFK kaatui lukemin 4-1 ja seuraavassa ottelussa se kärsi kirvelevän tappion SaiPalle voittolaukausten jälkeen 4-3.

Kärpät on materiaalinsa puolesta ilman muuta suosikki tähän iltaan, mutta missään nimessä noin suuri ei ole joukkueiden välinen ero. HPK:n kertoimista löytyy hyvin ilmaa ja pelattavaa ja vierasjoukkueelle pystytään laittamaan tänään tasoitusta peräti 1,5 maalin verran järkevillä kertoimilla.

Oulussa nähdään tiukka vääntö, joka voi kääntyä maalilla tai parilla suuntaan tai toiseen. Ei Kärpät mitään murskajaisia tänään ainakaan järjestele, joten lapulle on lyötävä HPK +1,5 maalia Coolbetin tarjoamalla markkinoiden korkeimmalla kertoimella 1.93.