Liiga

Liiga: Kärpät – Jukurit

Vihje: Kärpät -1,5 maalia Kerroin: 1.70 Alkaa: 5.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liigan tämän vuoden ensimmäisessä ottelussa Kärpät kohtaa Jukurit. Liigan vuoden ensimmäiset ottelut pelataan tyhjille katsomoille, jonka jälkeen yleisöä otetaan halleihin alueellisten rajoitusten mukaan.

Kärpät laittaa kotonaan tuulemaan uuden vuoden kunniaksi – Jukurit kotimatkalle ilman pisteitä

Kärpät lopetti vuoden 2020 voitokkaasti, kun se kaatoi JYPin Oulussa komeasti 4-3. Jukureiden vuosi sen sijaan päättyi tappioon, kun se kävi Jyväskylässä ja lähti kotimatkalle pisteittä, kun JYP pöllyytti mikkeliläisiä lukemin 4-0.

Tasoero illan joukkueiden välillä on huima. Kärppien materiaali hakee vertaistaan, kun taas Jukurit on materiaaliltaan koko sarjan heikoimpia joukkueita.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kerran aiemmin. Marraskuun alkupuolella pelattu ottelu päättyi Oulun Raksilassa kotijoukkue Kärppien voittoon lukemin 2-1.

Tulevana iltana on lupa odottaa suurempia lukemia. Kun kumpikin joukkue on päässyt joulukuussa ja joulun välipäivinä hiomaan kuvioita kuntoon, kääntyy vaakakuppi väkisin laadukkaamman joukkueen puolelle. Kärppien vähintään kahden maalin voitolle on tarjolla yli 1.70 kertoimia, jotka ovat ylikertoimia ja kelpaavat peleihin. Pinnaclen 1.70 kohteelle Kärpät -1,5 toimii siis oivana pelivalintana iltaan.