Liiga

Liiga: Kärpät – Lukko

Vihje: Kärpät +0,5 maalia Kerroin: 1.81 Alkaa: 17.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua, kun Sport kohtaa Vaasassa Tapparan ja Kärpät saa vieraita Raumalta, kun Lukko saapuu vierailulle Raksilaan. Pelattavaa löytyy kumpaankin otteluun, Vaasan otteluun vihjeen näet täältä.

Kärpät altavastaajana kotonaan kun Lukko saapuu vieraaksi

Hetkeen ei ole sellaista tilannetta tullut vastaan, että Kärpät saa kotikaukalossaan yli kolmen kertoimia. Tänään sellainen tilanne kuitenkin on ja siitä on otettava kaikki hyöty irti.

On totta, että Kärpät on alisuorittanut viime aikoina. Lukko taas on ollut kovavireinen käytännössä läpi kauden. Tästä huolimatta ero Kärppien ja Lukon välillä on vain seitsemän pistettä, joka voi kaventua illan ottelun myötä neljään.

Joukkueiden edellisissä otteluissa on melkoinen ero. Kärpät hävisi kotonaan HIFK:lle rumasti lukemin 1-7, kun taas Lukko antoi kyytiä kotonaan Ässille kaataen porilaiset 9-1.

Kärpät on käännetty illan otteluun kertoimissa melko tuntuvaksi altavastaajaksi. Materiaaliltaan joukkueet ovat käytännössä tasaiset. Pinnacle tarjoaa Kärpille loistavia kertoimia myös tasoituksella ja tämä on hyödynnettävä. Kärpät tulee otteluun varmasti sisuuntuneena viikonlopusta ja edessä on varmasti tasainen ottelu kahden materiaaliltaan sarjan kärkipäähän kuuluvan joukkueen välillä.

Tänään vetoliuskalle Ouluun lähtee Kärpät +0,5 maalia, johon Pinnacle tarjoaa kertoimen 1.81. Tällainen kerroin Kärpille kotona on melkoinen harvinaisuus.