KHL

KHL: Ak Bars Kazan – Salavat Ufa

Vihje: Ak Bars Kazan Kerroin: 2.03 Alkaa: 17.3. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

KHL:ssä pyörähtää käyntiin pudotuspelien 2. kierros, joka tarjoilee heti avauspäivään todella mielenkiintoiset koitokset.

Pystyykö KHL:n suomalaisjengi yllätykseen?

Moni varmasti toivoo sydämensä pohjasta menestystä Salavat Ufalle, jolla on vankka suomalaisedustus. Haaste on kuitenkin massiivinen, sillä vastassa on yksi suurimmista mestarisuosikeista Ak Bars Kazan.

Joukkueet kohtasivat runkosarjan aikana neljästi ja jokainen ottelu meni kotijoukkueen nimiin jopa aika selvästi. Kumpikin hoiti avauskierroksen vaivatta, sillä Kazan vei sarjan 4-0 ja Ufa puolestaan 4-1.

Jos hieman tutkiskellaan joukkueiden voimasuhteita, niin Kazanille on lyötävä ehdottomasti hienoinen etu materiaalissa. Vaikka Ufan keihäänkärki on terävä, niin laajuutta ei ole vastaavalla tavalla kuin Kazanilla.

Kazan on myös pelottavan kova joukkue kollektiivisesti, joten Ufa on isoissa ongelmissa. Sarjan avausottelussa ei yllätystä tulla näkemään, vaan Kazan nappaa ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.