KHL

KHL: Barys Nur-Sultan – Jokerit

Vihje: Jokerit Kerroin: 2.03 Alkaa: 3.11. klo 15:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jokerit päättää pitkän vieraskiertueensa Kazakstaniin, jossa vastaan asettuu paikallinen ylpeys Barys Nur-Sultan.

Barys Nur-Sultan – Jokerit

Jokereiden vieraskiertue on sujunut matkustamisen ja muun rasituksen ohella myös tuloksellisesti hyvin. Tähän otteluun rasitusta on varmasti jaloissa, mutta niin on isännilläkin, sillä Barys on niin ikään juuri kotiutunut vastaavalta kiertueelta.

Jokerit on joukkueista selvästi tasapainoisempi ja pystyy heikollakin esityksellä raapimaan voittoja. Barys on pitkälti ulkomaalaispelaajien varassa, sillä heidän huono päivä tarkoittaa tappiota. Näitä päiviä on ollut tällä kaudella liikaa, sillä Barys joutuu taistelemaan vielä tiukasti pudotuspeleihin pääsystä.

Lähdetään hakemaan lapulle Jokereiden voittoa, sillä niin vahvan esityksen joukkue löi pöytään viime ottelussa Sibiriä vastaan.