KHL

KHL: Jokerit – Amur

Vihje: Jokerit Kerroin: 1.60 Alkaa: 25.2. klo 18:30
KHL Playoffs EHT Pelicans - KalPa - Jukurit Vancouver Canucks - Ottawa Senators NHL Sport - Ässät Jukurit - HIFK KalPa NHL-vihjeet Kanada - Suomi Itävalta - Ruotsi Suomi U20 Rögle - Malmö Ässät KHL Jukurit - HPK Jokerit Liiga SaiPa - KalPa - Lukko KHL jääkiekko venäjä - suomi kookoo - tps saipa - lukko vaasan sport lätkä vetovihjeet 8

Helsingin Jokerit varmisti viidennen sijan konferenssissaan, joten panoksia ei enää lopuissa otteluissa ole. Asenne on tästäkin huolimatta varmasti kunnossa.

Jokereiden voittoputki tulee venymään

Ailahtelevasti koko tämän vuoden pelanneen Jokereiden kone on alkanut jälleen hyrräämään ja se lupaa hyvää pudotuspeleihin. Punaisen langan on kuitenkin pysyttävä, jotta itseluottamus saadaan tappiin ennen tosipelien alkua.

Tämä on varmasti suuri motivaattori Jokereille ja pelin parantaminen onnistuu vain laadukkaan tekemisen kautta. Amur ei ole millään mittarilla helsinkiläisten tasoinen nippu.

Kertoimissa on kuitenkin huomioitu paljon sitä, että Jokereilla ei ole panosta. Sama tilanne on kuitenkin Amurilla, jonka pelaajisto pääsee kohta lomailemaan.

Jokereiden loukkaantumiset eivät mahdollista rotaatiota, joten kaukalossa nähdään laadukas nippu, joka tekee tuhoa Amurin kustannuksella.

TÄSTÄ COOLBETILLE!