KHL

KHL: Jokerit – Barys Nur-Sultan

Vihje: Jokerit Kerroin: 1.82 19.1. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

KHL:ssä pelataan tiistaina useampi ottelu. Meidän poimintamme tulee Jokerit-Barys Nur-Sultan -ottelusta. Tässä pelivalinta klo 18:30 alkavaan otteluun.

Jokerit suosikkina illan taistoon

Jokereiden otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, mutta edellinen kamppailu oli jälleen osoitus joukkueen iskukyvystä, kun se kaatoi Spartak Moskovan vieraskaukalossa. Barys Nur-Sultanin otteet ailahtelevat vielä astetta roisimmin, joten kazakstanilaisjoukkueelta voidaan odottaa mitä vain.

Jokerit on kuitenkin rutiiniltaan täysin omalla levelillä ja laatua riittää kaikkiin neljään ketjuun. Mikäli helsinkiläiset pystyvät pelaamaan omalla tasollaan, niin mikään muu ei kelpaa kuin voitto.

Kun otetaan katse kertoimiin, niin ehdottomasti parasta etua on tarjolla Coolbetin tarjoamasta Jokereiden voitosta. Kerroin on nimittäin herkullinen 1.82, kun muilla yhtiöillä vastaava on 1.70 luokkaa.