KHL

KHL: Jokerit – Dinamo Minsk

Vihje: Jokerit Kerroin: 1.65 Alkaa: 18.2. klo 18:30
KHL Playoffs EHT Pelicans - KalPa - Jukurit Vancouver Canucks - Ottawa Senators NHL Sport - Ässät Jukurit - HIFK KalPa NHL-vihjeet Kanada - Suomi Itävalta - Ruotsi Suomi U20 Rögle - Malmö Ässät KHL Jukurit - HPK Jokerit Liiga SaiPa - KalPa - Lukko KHL jääkiekko venäjä - suomi kookoo - tps saipa - lukko vaasan sport lätkä vetovihjeet 8

Jokerit ja Dinamo Minsk pelaavat torstaina todella isoista pisteistä, kun joukkueet iskevät yhteen Helsingissä. Ottelu käynnistyy klo 18:30.

Jokereilla alla maukas voitto

Jokerit on pelannut viime viikkoina mallikkaasti, mutta sunnuntaina tilille tuli todella kova voitto, kun helsinkiläiset kaatoivat hurjassa voittoputkessa olleen Magnitogorskin vieraskaukalossa. Se oli osoitus jälleen siitä, että Jokereilla on mahdollisuus voittaa kenet tahansa, kunhan joukkue pelaa tasollaan.

Tuo antaa taatusti lisää itseluottamusta omaan tekemiseen, jotta peli saadaan raiteilleen ennen pudotuspelien alkua. Torstaina pelataan isoista pisteistä Hartwall Arenalla, kun vieraaksi saapuu samoista sijoista taisteleva Dinamo Minsk. Vierailijoiden vire on ollut laskemaan päin, sillä seitsemästä edellisestä ottelusta on irronnut vain kaksi voittoa.

Jokerit kelpaakin lapulle torstain otteluun!

TÄSTÄ UNIBETILLE!