KHL

KHL: Jokerit – Dynamo Moskova

Vihje: Jokerit 1X Kerroin: 1.58 Alkaa: 24.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jokerit jatkaa pelejään tiistai-iltana, kun vieraaksi saapuu Dynamo Moskova. Luvassa on taatusti jännittävä ja toiminnantäyteinen ottelu.

Dynamo Moskova kertoimissa suosikki

Jokereiden vaikeudet alkavat olemaan selätetty ja alla on kaksi voittoa. Kokoonpano kaukalossa alkaa jälleen näyttämään siltä, mitä sen kuuluu olla. Näin ollen voittoja napsuu myös jatkossa tilille, sillä onhan materiaali aivan KHL:n kirkkainta kärkeä.

Dynamo Moskova on kova haaste, mutta kotikaukalossa Jokereiden ei pitäisi hävitä kenellekään. Moskovalaisjoukkue on tällä kaudella hävinnyt kovimmat pelit vieraissa ja myös tiistaina voitto vaatisi täydellisen suorituksen.

Paras etu otteluun vedonlyönnin puolelta löytyy Jokereista, joka on asetettu kertoimissa altavastaajaksi. Valinta kohdistuu tänään kohteeseen 1X, sillä ottelussa on olemassa myös kaikki eväät tasapeliin.