KHL

KHL: Jokerit – SKA Pietari

Vihje: SKA Pietari -2,0 maalia Kerroin: 1.94 Alkaa: 10.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Jokerit ja SKA Pietari kohtaavat toisensa tänään Hartwall Arenalla mielenkiintoisessa ottelussa. Lisää mielenkiintoa otteluun tuo se, että Jokereiden kokoonpano on normaalista poikkeava koronatartunnoista johtuen.

Jokerit kärsii koronasta, SKA Pietari käyttää tilanteen hyväkseen

Jokereiden kokoonpano on ottanut koronasta todella osumaa. Viime viikolla se kävi vierareissulla ilman osaa avainpelaajistaan, nyt kun nämä sivussa olleet pelaajat palaavat kokoonpanoon, joutuu se tulemaan toimeen ilman vierasreissulla mukana olleita pelaajiaan uusien koronatartuntojen vuoksi.

Vielä viikonloppuna ennen uutisia Jokereiden tartunnoista, oli Jokerit otteluun ennakkosuosikki. SKA:n suoran voiton kerroin oli lähellä kolmea, kun nyt se on pudonnut alle 1.40 ymmärrettävistä syistä.

Unibet tarjoaa kuitenkin hyvän kohteen pelattavaksi SKA:n kautta. SKA näyttäisi pääsevän otteluun lähes ykkösmiehistöllään, joten sillä on valtava etu illan otteluun. Unibetin kohde SKA -2,0 maalia on ainakin vielä tarjolla kertoimella 1.94 ja tämä kelpaa hyvin peleihin. Tasan kahden maalin vierasvoitolla panos siis palautuu, suuremmilla lukemilla veto voidaan merkata osuneeksi.