KHL

KHL: Jokerit – SKA Pietari

Vihje: SKA Pietari Kerroin: 1.602 Alkaa: 10.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

KHL:ssä pelataan tiistaina monellakin tapaa mielenkiintoinen ottelu, kun Jokerit isännöi rakasta kilpakumppaniaan SKA Pietaria.

Jokereiden kokoonpano todella siipirikkoinen

Jokerit joutuu lähtemään huippukamppailuun ilman useita tähtipelaajiaan, sillä koko viime vieraskiertueella mukana ollut joukkue on asetettu karanteeniin. Sen sijaan vieraskiertueelta koronan takia puuttuneet pelaajat ovat tervehtyneet ja saavat peliluvan tiistaille.

Sivussa ovat kuitenkin muun muassa Peter Regin, Brian O’Neill, Jordan Schroeder, Janis Kalnins, Henrik Haapala, Nicklas Jensen ja Viktor Lööv. Tuo lista on suorastaan karmaisevaa luettavaa, joten suosikkia ei otteluun juurikaan tarvitse etsiä.

SKA Pietari on selvästi vahvemmalla materiaalilla kuin isännät, joka joutuu rakentelemaan kokoonpanon edustusjoukkueen, A-junnujen, K-Vantaan pelaajien ja keikkamiehien varaan.

Näin ollen Pinnacle tarjoama kerroin SKA Pietarin voitosta kannattaa ottaa talteen, sillä se tulee taatusti laskemaan vielä ottelun lähestyessä.