KHL

KHL: Jokerit – Vitjaz

Vihje: Jokerit Kerroin: 2.00 Alkaa: 22.2. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jokerit pelaa runkosarjan viimeisiä otteluita, joten nyt on aika saada juonesta kiinni tai kevät päättyy kovin lyhyeen pudotuspelien alkaessa.

Joko Jokerit onnistuu pitämään langat käsissään koko 60 minuuttia?

Jokereiden voitto viikonloppuna Dynamo Moskovasta oli erittäin lähellä, mutta lopulta voitto karkasi katkeralla tavalla käsistä. Helsinkiläisten paikka pudotuspeleissä on jo varma, mutta lopullinen sijoitus saattaa vielä elää. Sen takia jokainen voitto tulisi tarpeeseen, jotta ensimmäisellä kierroksella ei tulisi vastaan SKA Pietaria.

Vitjazilla on myös hurjat panokset, sillä joukkue taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta. Näin ollen kummallakin riittää pelattavaa maanantaina ja mikäs sen parempi.

Jokereiden tulokset ovat olleet kehnoja, mutta esitykset ovat olleet kelvollisia. Ainoastaan se viimeinen rutistus on jäänyt puuttumaan. Tulosten paino kertoimiin on kuitenkin suuri, joten parhaat pelivalinnat löytyvät isäntien puolelta.