KHL

KHL: Kunlun – Jokerit

Vihje: Jokerit Kerroin: 1.602 Alkaa: 5.2. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jokerit jatkaa KHL-pelejään perjantaina, kun vastaan asettuu ”kiinalainen” Kunlun. Ottelu pelataan Kunlunin muiden kotiotteluiden tapaan Venäjällä.

Jokereiden pakko hakea voitto

Kunlun on voittanut edellisestä 12 ottelustaan ainoastaan yhden. Yhden sarjan huonoimman joukkueen marssi on ollut surullista katseltavaa. Jokainen pelaaja odottaa varmasti jo kauden päättymistä, sillä pelattavaa ei enää ole. Sen sijaan Jokereilla asenne on taatusti kunnossa, sillä tulokset ovat olleet heikkoja ja nyt suunta on saatava kääntymään.

Jokerit on materiaaliltaan hurjasti parempi nippu ja joukkuepeli on täysin eri planeetalta kuin Kunlunilla. Mikään muu ei ole vaihtoehto kuin voitto, joten myös siltä kantilta lähdetään rakentamaan illan lappu. NordicBet tarjoaa tähän parhaat eväät.