KHL

KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Vihje: Jokerit X2 Kerroin: 2.05 Alkaa: 3.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Helsingin Jokerit aloittaa odotetut pudotuspelit, kun keskiviikkona vastaan asettuu ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Lokomotiv Jaroslavl.

Onnistuuko #Ryöstöretki?

Jokereille kuluva kevät tulee olemaan yhtä pitkää ryöstöretkeä, koska jokainen peli tullaan pelaamaan vieraskaukalossa. Kun katsotaan hieman tilastoja runkosarjalta, niin nähdään, että vaikutus on lopulta aika heppoinen. Jokerit keräsi vieraista lähes saman verran pisteitä kuin kotona.

Kertoimissa painoarvoa vieraskaukalolle on lyöty selvästi, sillä Jokerit on heti ensimmäisellä kierroksella selvä altavastaaja ottelupariin. Lokomotiv sopi kuitenkin Jokereille runkosarjan aikana mainiosti, joten saumat on ehdottomasti mennä jatkoon.

Ensimmäinen ottelu tulee näyttämään suurta roolia koko ottelusarjaan, joten kumpikin on valmis haasteeseen. Jokereille on tarjolla hienoista ylikerrointa, sillä normaalista voitosta irtoaa jopa 4.00 kerroin. Otetaan pieni varmistus kuitenkin kupongille ja valitaan kohteeksi X2.