KHL

KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Vihje: Jokerit X2 Kerroin: 1.94 Alkaa: 5.3. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Jokerit kärsi pudotuspelien avausottelussa tappion, kun Lokomotiv Jaroslavl oli vahvempi numeroin 1-0. Nyt on revanssin aika!

Löytyykö tehot hyökkäyspäässä?

Jokereiden avaus pudotuspeleihin ei ollut mitenkään huono. Maalipaikkoja oli ja kaukalossa meno oli täysin tasaväkistä. Kuitenkaan tehot eivät vielä löytyneet, joten Lokomotiv onnistui nappaamaan 1-0-voiton. Perjantaina luvassa on ottelusarjan toinen ottelu ja nyt tehojen olisi korkea aika löytyä.

Jokerit on kertoimissa edelleen altavastaajana, joten parhaimmat pelivalinnat löytyvät helsinkiläisten puolelta. Otteluista tulee äärimmäisen tasaisia myös jatkossa, joten Lokomotivin suosikin asema ei ole noin suuri kuin kertoimissa on esitelty.

Näin ollen lähdetään hakemaan lapulle kohteeksi Jokerit X2, joka mahdollistaa ottelun päättymisen myös tasapeliin.